Op deze IMAS-ANIMALE site vindt u veel informatie over het professioneel opleiden van een handler en K9 op gebied van Mantrailing, SAR, USAR en Detectie. Naast de opleidingen boodt onze hondenschool ANIMALE ook 'fun'lessen mantrailing en groepslessen mantrailing aan. Sinds 1 januari 2020 is dat helaas niet meer mogelijk.

We zijn onze trainingen gaan indelen in 3 categorieën n.l. :

  • Professionele opleiding voor inzetteams en beroepsmatige hondengeleiders ,
  • Voor de sport, waarbij het behalen van de sportlevels als doel gesteld wordt
  • Voor recreanten die professioneel willen trainen en al een goede voorkennis hebben en/of willen doorstromen naar het particulier inzetwerk in bijvoorbeeld een reddingshondengroep.

Wilt u kennis maken met een van de disciplines en/of inschrijven voor individuele lessen, workshops of een van onze volledige opleidingen ? stuur dan een email naar ons contactadres of vul het formulier in op onze webiste.Op onze facebook site IMAS ANIMALE K9 Professionals vindt u in het vastgestelde bericht bovenaan de site onze Saasagenda en boekingsysteem, hierin kunt u een account aanmaken en gemakkelijk een plek reserveren voor trainingen e.d.

 

 

Vermissing? Spoed!

spoedMet spoed een professioneel mantrailteam nodig? Bel z.s.m. de inzetcoördinator van Stichting Mantrailing Limburg of kijk op http://mantrailing-limburg.nl 

spoednummer vermiste personen